woensdag 29 november 2023

Vloeren laten verwijderen

U wilt uw (tegel-)vloer verwijderen ?

Het verwijderen van vloeren is zwaar en arbeidsintensief werk. U zult professioneel gereedschap moeten aanschaffen of huren om deze klus te kunnen klaren. Wij hebben de gereedschappen en mensen om u op korte termijn van dienst te zijn.

Via onderstaand formulier kunt u direct een offerte hiervoor opvragen bij ons of lees verder voor meer informatie na het formulier.

Vraag direct uw offerte voor het verwijderen van uw vloer aan.


Offerte (tegel-)vloer laten verwijderen
Graag aangeven of het een begane verdiepingsvloer betreft en makkelijk met kruiwagens bereikbaar is.

Wanneer een bestaande tegelvloer (gedeeltelijk) los ligt of de bestaande tegelvloer oneffenheden vertoont is het beter om deze vloertegels eerst te verwijderen alvorens de nieuwe vloertegels worden aangebracht. Afhankelijk van de nieuwe tegel die u kiest en de ruimte die u nog de hoogte in kunt , zouden alleen de vloertegels van de cementdekvloer verwijderd kunnen worden en de nieuwe vloertegels in de mortel terug geplaatst kunnen worden ( bij grotere vloertegels). Wanneer er onder de bestaande vloertegels ook een vloerverwarming is geïnstalleerd die verder nog goed functioneert is alleen de tegels van de dekvloer verwijderen ook kosten besparend. Wanneer de hele cementdekvloer verwijderd zou worden is namelijk ook de vloerverwarming verloren. Al met al komt er een hoop kijken bij sloopwerk. En zoals vaak bij verbouwen; er komt altijd nog wel een verrassing om de hoek kijken!

Stel dat u niet zelf aan de slag gaat, maar iemand inhuurt. Waar moet u dan aan denken? Uiteraard is alles afhankelijk van uw eigen situatie. Zaken zoals de wijze van aanbrengen, of de aanwezigheid van verwarming zullen invloed hebben op de sloopklus. Zodat u een idee krijgt van de kosten geven we hieronder richtprijzen zodat u een schatting kunt maken. Hierbij wordt uitgegaan van enkel het slopen. U regelt dus bijvoorbeeld zelf de afvoer van het puin. De plaatsing van een puinbak et cetera (tip : bouwbakkie.nl ).

Vanaf prijzen per M2 exclusief de geldende BTW ( * ).

Tegels verwijderen (de dekvloer beschadigt altijd en egaliseren is niet inbegrepen).
€ 8,00

Dekvloer verwijderen ( max 7cm dikte )
€ 15,00

Tegels en inclusief de cementdekvloer verwijderen. 
€ 17,50

Toeslagen :

Toeslag in geval van vloerverwarming verwijderen.                             
€ 2,50

Toeslag in geval van Natuursteen tegels in plaats van keramische vloertegels.                                                 
€ 2,00

Toeslag laagdikte van de cementdekvloer meer dan 7 cm.
€ 1,00 per cm per m2

Als u deze prijzen vermenigvuldigt met de vierkante meters die u gesloopt wil hebben heeft u een richtprijs voor uw sloopklus. Let er wel op dat de sloper voor aanvang van de klus eerst constateert of hetgeen er in de offerte staat overeenkomt met de daadwerkelijke situatie. Wilt u verrassingen voorkomen? We komen graag van tevoren op locatie zodat we samen met u beter kunnen plannen.

Het aantal leden van de sloopklus varieert per klus, maar één ding weet u zeker; er is altijd een professionele tegelzetter bij. Heeft u dus vragen? Stel ze gerust.

Bent u benieuwd of we tijd voor u kunnen maken? Vul dan het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in en we bellen u altijd terug!

(*) Algemeen.

Vloertegels inclusief cementdekvloer verwijderen