donderdag 29 februari 2024

Prijzen wandtegels laten zetten

Wandtegels aanbrengenPrijzen voor het plaatsen van wandtegels is afhankelijk van diverse factoren , onder andere het formaat van de wandtegels en de grote van de ruimtes.
In projecten zoals bijvoorbeeld bedrijfskeuken , sporthallen , kantoren en dergelijk hanteren wij meter prijzen die afhankelijk zijn van de soort en grote van de wandtegels.

Voor een particulieren badkamer en dan renovatie of nieuwbouw hebben wij een richtprijs per vierkante meter welke in de meeste gevallen uitkomt op 56,00 euro per vierkante meter inclusief de verwerkingsmaterialen exclusief de geldende btw . Dit niet voor een rechthoekige badkamer met 20×25 wandtegels maar uitgaande van een wat luxere badkamer vanaf 20m2 met de wat groter formaat wandtegels , vloertegels tegen de wand , tussen muurtjes , inbouwreservoir , plateau’s en dergelijk.

In deze (richt-)prijs is dan inbegrepen:

In projecten en voor het plaatsen van project tegels hanteren wij de volgende prijzen.
Deze prijzen zijn inclusief materialen (voorstijk , lijm en voeg ) en exclusief BtwDeze onderstaande prijzen zijn exclusief het aanbrengen van eventueel kim en band of tegelhoekstrips

Het plaatsen van tegelwerk in keukens , keukenwand betegelen.

typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor het plaatsen van wandtegels ? [ KLIK HIER ]