woensdag 29 november 2023

Een offerte voor tegelwerk aanvragen bij DecorStone

Voor het aanvragen voor een offerte voor het leggen van uw vloertegels hebben wij hieronder een passend formulier wat u kunt invullen.

Graag het installatie of aflever adres.
Alle met (*) gemarkeerd zijn verplichte velden

Om een zo goed mogelijke offerte te kunnen aanbieden graag een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klus.

Van belang om een juiste offerte te kunnen aanbieden voor het plaatsen van uw vloertegels zijn de volgende punten van invloed op de arbeidsprijs.

Algemeen op al onze offertes voor het plaatsen van de vloertegels is dat wij de tegelvloer gevoegd en sponsschoon opleveren en dat bouwafval wordt niet door ons afgevoerd.

Wij kunnen van de tegels ook plinten laten zagen en freesen en uiteraard het plaatsen daar van. Maar gaat uw voorkeur uit naar mdf / houten plinten dan kunnen wij deze ook voor uw plaatsen.

Waar nodig kunnen wij ook dorpels leveren en plaatsen.

De verwerkingsmaterialen kunnen door ons geleverd worden , denk hierbij aan tegellijm , specie , kalkmortel en voegmortel. Maar wilt u dit zelf aanleveren is dit geen enkel probleem . echter is onze voorwaarden dan wel dat er gelijksoortige hoogwaardige of dezelfde materialen die wij normaal leveren aangeleverd worden.

Tevens bestaat de mogelijkheid om ook bij ons de vloertegels te bestellen. Dan heeft u de vloertegels , verwerkingsmaterialen en de uitvoering van het werk in 1 hand. En uiteraard kunnen wij dan een iets scherpere prijs aanbieden.