maandag 1 maart 2021

Tegelzettersbedrijf DecorStone voor al uw tegelwerk

Het tegelzetbedrijf is door Robert van Roosmalen gestart in 1997 ,
dit als tegelzetbedrijf voor plaatsen van keramische en natuursteen vloer- en wandtegels

natuursteen leggenHet tegelzetbedrijf is gevestigd in  Zaltbommel . Mijn werkgebied ligt grotendeels in het zuiden , westen en midden van het land.
De meest voorkomende werkzaamheden bestaan uit het leggen van tegelvloeren , zowel natuursteen als keramische vloertegels.

De vloeren worden door ons met verschillende plaatsingstechnieken gelegd

Vloertegels in de zand/cement ( specie)
Vloertegels in de lijm ( Lijmen van vloertegels )
Vloertegels in de mortel (kalkmortel/cement)

De plaatsingstechniek is afhankelijk van de te verwerken tegels en de ondergrond waarop de vloertegels gelegd moeten worden.
> Lees hier meer over de manier hoe wij vloertegels leggen <

Tevens verzorgen wij uw complete badkamer verbouwing. Hierbij inbegrepen het slopen , de installatie en uiteraard het aanbrengen van de wandtegels en vloertegels.

Ook verzorgen wij het totale tegelwerk in projecten zoals badkamer en toiletruimtes betegelen in nieuwbouwprojecten en verzorgen van het totale tegelwerk bij bedrijven en verenigingen , denk hierbij aan sportcomplexen. Dit kunnen wij verzorgen inclusief levering van de verwerkingsmaterialen en indien gewenst het leveren van de wand en vloertegels.

De diverse werkzaamheden welke wij verzorgen

Tegelzettersbedrijf DecorStone in uw regio

Wij verzorgen onder andere tegelwerk in:
 
AmmerzodenCulemborgDen BoschDrunenEngelenGeldermalsenHaarsteegHedelHeusdenHoutenKerkdrielUtrechtVianenVlijmenVughtWaalwijkWaardenburgZaltbommel