maandag 20 mei 2019

Tegelvloer laten verwijderen

U wilt uw Tegelvloer verwijderen, en wat nu?

Vaak kan een tegelvloer ( of houten vloer ) over een bestaande tegelvloer heen geplaatst worden. Dan kunnen de bestaande vloertegels natuurlijk blijven liggen en bent u zo klaar met het voorbereiden van de nieuwe ondervloer. Maar wanneer de bestaande tegelvloer (gedeeltelijk) los ligt of de bestaande tegelvloer oneffenheden vertoont is het beter om deze vloertegels eerst te verwijderen alvorens de nieuwe vloertegels worden aangebracht. Afhankelijk van de nieuwe tegel die u kiest en de ruimte die u nog de hoogte in kunt , zouden alleen de vloertegels van de cementdekvloer verwijderd kunnen worden en de nieuwe vloertegels in de mortel terug geplaatst kunnen worden ( bij grotere vloertegels). Wanneer er onder de bestaande vloertegels ook een vloerverwarming is geïnstalleerd die verder nog goed functioneert is alleen de tegels van de dekvloer verwijderen ook kosten besparend. Wanneer de hele cementdekvloer verwijderd zou worden is namelijk ook de vloerverwarming verloren. Al met al komt er een hoop kijken bij sloopwerk. En zoals vaak bij verbouwen; er komt altijd nog wel een verrassing om de hoek kijken!

Stel dat u niet zelf aan de slag gaat, maar iemand inhuurt. Waar moet u dan aan denken? Uiteraard is alles afhankelijk van uw eigen situatie. Zaken zoals de wijze van aanbrengen, of de aanwezigheid van verwarming zullen invloed hebben op de sloopklus. Zodat u een idee krijgt van de kosten geven we hieronder richtprijzen zodat u een schatting kunt maken. Hierbij wordt uitgegaan van enkel het slopen. U regelt dus bijvoorbeeld zelf de afvoer van het puin. De plaatsing van een puinbak et cetera.

Vanaf prijzen per M2 exclusief de geldende BTW ( * ).

Tegels verwijderen (de dekvloer beschadigt altijd en egaliseren is niet inbegrepen).
€ 8,00

Dekvloer verwijderen ( max 7cm dikte )
€ 15,00

Tegels en dekvloer verwijderen. 
€ 17,50

Toeslagen :

Toeslag in geval van vloerverwarming verwijderen.                             
€ 2,50

Toeslag in geval van Natuursteen.                                                 
€ 2,00

Toeslag laagdikte meer dan 7 cm.
€ 1,00 per cm per m2

Niet inbegrepen in de genoemde prijzen is het afvoeren ofwel een container.
( Prijzen 2019 ) .

Als u deze prijzen vermenigvuldigt met de vierkante meters die u gesloopt wil hebben heeft u een richtprijs voor uw sloopklus. Let er wel op dat de sloper voor aanvang van de klus eerst constateert of hetgeen er in de offerte staat overeenkomt met de daadwerkelijke situatie. Wilt u verrassingen voorkomen? We komen graag van tevoren op locatie zodat we samen met u beter kunnen plannen.

Het aantal leden van de sloopklus varieert per klus, maar één ding weet u zeker; er is altijd een professionele tegelzetter bij. Heeft u dus vragen? Stel ze gerust.

Bent u benieuwd of we tijd voor u kunnen maken? Vul dan het aanvraagformulier hier onder in en we bellen u altijd terug!

Offerte tegelvloer laten verwijderen
Geeft u aub ook aan hoe toegankelijk de sloop / werkplek is. Bereikbaar met kruiwagen of is het een verdieping of trappen / hoge drempels e.d.

(*) Algemeen.